Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Larisa Iordache La Cina : Larisa Iordache, medalie de argint la individual compus la ... - Larisa este singura sportiva din romania care a urcat pe podium la aceste campionate mondiale, cu 2 medalii de argint, la individual citeste mai multe despre prima declaratie a larisei iordache larisa iordache declaratii nanning declaratii china larisa iordache.

Larisa Iordache La Cina : Larisa Iordache, medalie de argint la individual compus la ... - Larisa este singura sportiva din romania care a urcat pe podium la aceste campionate mondiale, cu 2 medalii de argint, la individual citeste mai multe despre prima declaratie a larisei iordache larisa iordache declaratii nanning declaratii china larisa iordache.. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Larisa iordache a încheiat concursul cu un total de 59,765 puncte, cu care a obţinut medalia de argint. Am avut o perioadă bulversantă, am avut momente foarte grele. She is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team. Larisa este singura sportiva din romania care a urcat pe podium la aceste campionate mondiale, cu 2 medalii de argint, la individual citeste mai multe despre prima declaratie a larisei iordache larisa iordache declaratii nanning declaratii china larisa iordache.

A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în larisa iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la ariake gymnastics center. Gimnasta româncă a obţinut medalia de argint cu un punctaj total de 59 765, fiind depăşită de. Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast. Larisa iordache (18 ani) a luat medalia de argint la individual compus la campionatul mondial de gimnastică din china. Veste minunată pentru gimnastica românească!

Gimnastică / Larisa Iordache, medaliată cu argint la ...
Gimnastică / Larisa Iordache, medaliată cu argint la ... from www.gds.ro
Larisa iordache se va lupta pentru trei medalii în finalele individuale de la campionatele mondiale din china. Larisa iordache va mai concura şi în finalele de la sol şi bârnă, programate duminică. Gimnasta larisa iordache a câştigat medalia de argint în finala de la sol, la campionatele mondiale de la nanning (china). Sportiva noastră a fost depăşită de americanca simone biles, iar locul 3 a fost ocupat. Larisa iordache aduce încă o medalie româniei la campionatul mondial de gimnastică din china. În finala pe echipe gimnastele noastre au terminat pe locul 4, tot larisa iordache fiind sportiva care a punctat cel mai consistent pentru. Românca larisa iordache a ocupat locul 5, cu 14,066 puncte, la finala la bârnă a concursului special pe aparate din cadrul campionatelor mondiale de gimnastică artistică de la nanning (china). Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china).

Larisa iordache va mai concura şi în finalele.

Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp de către comitetul olimpic și sportiv român. Larisa iordache a fost notată, astăzi, cu 14.800, în finala de la sol, la capătul unui exerciţiu cu un grad ridicat de dificultate. După 4 aparate, gimnasta noastră a acumulat 59.765 de puncte, cu puţin sub americanca simone biles. În finala pe echipe gimnastele noastre au terminat pe locul 4, tot larisa iordache fiind sportiva care a punctat cel mai consistent pentru. Olympic, world & european medalist• 13x world cup gold • romanian gymnast • 24 years old• instagram and snapchat: Galerie foto larisa iordache, gata să obțină calificarea la jo 2020: Cotată cu șanse la medalie, larisa iordache nu va mai putea participa la finala de la bârnă programată astăzi, de la ora 11:50, din cauza unor probleme medicale. Larisa este singura sportiva din romania care a urcat pe podium la aceste campionate mondiale, cu 2 medalii de argint, la individual citeste mai multe despre prima declaratie a larisei iordache larisa iordache declaratii nanning declaratii china larisa iordache. Este prima medalie a româniei la această probă după 7 ani. Aceasta va fi aleasă dintre cătălina ponor şi larisa iordache, cele mai bune sportive ale momentului. Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china). Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast. Larisa iordache a cucerit 2 medalii de argint in china.

Este prima medalie la individul câştigată de românia după 7 ani. Larisa iordache unrealistic aa program 2021. Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Larisa iordache va mai concura şi în finalele. Fără larisa iordache în finală olimpică!

Larisa Iordache vrea să concureze la Jocurile Olimpice de ...
Larisa Iordache vrea să concureze la Jocurile Olimpice de ... from img.spynews.ro
Larisa iordache a fost notată, astăzi, cu 14.800, în finala de la sol, la capătul unui exerciţiu cu un grad ridicat de dificultate. Veste minunată pentru gimnastica românească! Larisa iordache aduce încă o medalie româniei la campionatul mondial de gimnastică din china. Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp de către comitetul olimpic și sportiv român. Galerie foto larisa iordache, gata să obțină calificarea la jo 2020: Gimnasta româncă a câştigat medalia de argint, după ce a executat mişcări aproape perfecte la patru aparate. După ce a ratat calificarea cu echipa la jocurile olimpice de la rio, din vară, românia are dreptul să înscrie totuşi o gimnastă în concursul individual. Aceasta va fi aleasă dintre cătălina ponor şi larisa iordache, cele mai bune sportive ale momentului.

Larisa iordache aduce încă o medalie româniei la campionatul mondial de gimnastică din china.

Am avut o perioadă bulversantă, am avut momente foarte grele. Olympic, world and european medalist. I suoi attrezzi di punta sono la trave e il corpo libero. Larisa iordache a castigat medalia de argint la proba individual compus la campionatul mondial de gimnastică de la nanning (china), transmis în direct de tvr. Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Larisa iordache (bucarest, 19 giugno 1996) è una ginnasta rumena, membro della squadra olimpica 2012 e vincitrice di due ori e un bronzo ai campionati europei di bruxelles. Larisa iordache se va lupta pentru trei medalii în finalele individuale de la campionatele mondiale din china. Larisa iordache unrealistic aa program 2021. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în larisa iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la ariake gymnastics center. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în larisa iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la ariake gymnastics center. Aceasta va fi aleasă dintre cătălina ponor şi larisa iordache, cele mai bune sportive ale momentului. Larisa iordache va mai concura şi în finalele. Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp de către comitetul olimpic și sportiv român.

Larisa este singura sportiva din romania care a urcat pe podium la aceste campionate mondiale, cu 2 medalii de argint, la individual citeste mai multe despre prima declaratie a larisei iordache larisa iordache declaratii nanning declaratii china larisa iordache. Este prima medalie la individul câştigată de românia după 7 ani. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Sportiva noastra a gresit prima linie acrobatica si a. Larisa iordache va mai concura şi în finalele de la sol şi bârnă, programate duminică.

Gimnastica Larisa Iordache : Galerie Foto Romania ...
Gimnastica Larisa Iordache : Galerie Foto Romania ... from cacheimg.gsp.ro
Galerie foto larisa iordache, gata să obțină calificarea la jo 2020: Gimnasta româncă a obţinut medalia de argint cu un punctaj total de 59 765, fiind depăşită de. Am avut o perioadă bulversantă, am avut momente foarte grele. Larisa iordache va mai concura şi în finalele de la sol şi bârnă, programate duminică. Larisa iordache a încheiat concursul cu 59,765 puncte, la mică distanță de ocupanta locului i, americanca simone biles, cu un total 60,231 puncte. Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china). Gimnasta româncă a câştigat medalia de argint, după ce a executat mişcări aproape perfecte la patru aparate. Larisa iordache (bucarest, 19 giugno 1996) è una ginnasta rumena, membro della squadra olimpica 2012 e vincitrice di due ori e un bronzo ai campionati europei di bruxelles.

Aceasta va fi aleasă dintre cătălina ponor şi larisa iordache, cele mai bune sportive ale momentului.

Larisa iordache va mai concura şi în finalele. Larisa iordache a ridicat gimnastica românească pe podium la campionatul mondial din china. Larisa iordache aduce încă o medalie româniei la campionatul mondial de gimnastică din china. Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp de către comitetul olimpic și sportiv român. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Larisa inizia a praticare ginnastica artistica all'età di cinque anni. Larisa iordache a încheiat concursul cu un total de 59,765 puncte, cu care a obţinut medalia de argint. Sportiva noastră a fost depăşită de americanca simone biles, iar locul 3 a fost ocupat. Larisa iordache a castigat medalia de argint la proba individual compus la campionatul mondial de gimnastică de la nanning (china), transmis în direct de tvr. Aceasta va fi aleasă dintre cătălina ponor şi larisa iordache, cele mai bune sportive ale momentului. Larisa iordache a cucerit 2 medalii de argint in china. Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Fără larisa iordache în finală olimpică!

I suoi attrezzi di punta sono la trave e il corpo libero larisa iordache. Larisa iordache a încheiat concursul cu 59,765 puncte, la mică distanță de ocupanta locului i, americanca simone biles, cu un total 60,231 puncte.